Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ASKF toplantısı Muğla’da yapıldı

​​​​​​​Her yıl sezon başlamadan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun aldığı önemli kararları Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Takımların Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanlarıyla paylaşan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz Çarşamba günü Muğla ASFK federasyonu çok yönlü salonunda kulüp başkanlarıyla bir araya geldiler.

ASKF toplantısı Muğla’da yapıldı
  • 26 August 2022, Friday 10:16

25.’cisi yapılan başkanlar toplantısında ilk konuşmayı Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Yandık yaptı.

Konuklara  hoş geldiniz  diyen Mustafa Yandık, uzun yıllardan beri Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Top’u mikrofona davet etti. ASKF Başkanı Mehmet Top, 2022-2023 sezonunda yeni gelişmeleri tek tek Muğlalı yönetim kurulu üyelerine detaylı şekilde anlattı. Mehmet Top son yıllardaki Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinde yer alan kulüplerin kadın futbol kulübünü kurma çalışmaları hakkındaki bilgileri anlattı. Mehmet Top, ayrıca bu sezondan itibaren Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bu sezon yeni faaliyete geçecek bilgileri paylaştı. Yakında başlayacak müsabakaların tarihlerini yakında kulüp yöneticilerine tek tek bilgilendireceklerine vurgu yaptı.

Toplantıda konuşmacı olarak yer alan Muğla İl Müdürlüğü spor uzmanı Özkan Akyüz bu sezondan itibaren Muğla Mahalli Ligi’nde yer alacak olan takımlarımızın derneklerden ayrılarak Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü’ne bağlanmaları hakkında geniş bilgiler verdi. Başkanlar toplantısında Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Muğla ASKF Başkan Yardımcısı  Ersin Köksal da yer aldı, Milaslı yöneticilere yardımcı oldu. Toplantıda yer alan kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri toplantı salonundan hep birlikte ayrıldılar.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis