Karya Otomobil Spor Kulübü’nden Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​Karya Otomobil Spor Kulübü Başkanı Atıl Atılgan, kulüp yöneticileri Ayça Öztürk ve Akın Gürbulak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Karya Otomobil Spor Kulübü’nden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 26 August 2022, Friday 10:03

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kulüp yöneticileri ilçemizde 29-30 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Milas Cumhuriyet Rallisi organizasyonu hakkında Başkan Tokat’a bilgilendirme yaptı.

Şampiyon pilotlar etkinliğe katılacak…

Etkinliğin Milas’ta yapılacak olan ilk otomobil sporu etkinliği olduğunu belirten Karya Otomobil Spor Kulübü Başkanı Atıl Atılgan, Türkiye’nin farklı bölgelerinden aralarında şampiyon pilotların da bulunduğu 50 otomobilin organizasyona katılacağını ifade etti. Kabulünden dolayı Başkan Tokat’a teşekkür eden kulüp yöneticileri, üzerinde kulübün arması bulunan mont ve tişörtü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a hediye ettiler.

İlçemiz için önemli bir etkinlik…

Bu tür faaliyetlerin ilçemizin tanıtımı için önemli etkinlikler olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Kulüp Başkanı ve yöneticilerden otomobil sporları ve gerçekleşmesi planlanan Milas Cumhuriyet Rallisi hakkında bilgiler alarak fikir alışverişinde bulunduk. Değerli Başkan ve yöneticilerine ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık