Aslantuğ, “Hesap soracağımızı beyan ediyoruz.”

​​​​​​​TİP Muğla milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, Akbelen Ormanı'nda termik santrallere kömür sağlayan açık maden ocağı için kesilen ağaçların olduğu alanda bir açıklama yaptı.

Aslantuğ, “Hesap soracağımızı beyan ediyoruz.”

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla Milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için paylaştığı videoda, Akbelen Ormanı'nda kurulmak istenen maden sahasının yarattığı tahribata dikkat çekerek, "Yüzlerce köyü, köylüğü; insanın vicdanına emanet doğayı ve diğer canları talan edenlere; vahşi, şahsi çıkarı için çocukların geleceğini çalanlara inat: "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Kutlu olsun." Dedi.

Aslantuğ, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımda şöyle dedi:

"Ülkenin bugününe ve yarınına değil, halkına ve halkının yararına değil; birilerine çıkar sağlamak üzere böyle bir vahşete tanıklık ediyoruz.

"Kâh burada Milas ormanlarında Ege’de, kâh Kaz Dağları'nda, kâh Karadeniz'de ya da yurdun birçok yerinde insan hak ve özgürlüklerinin peşine düşen arkadaşlarımız, başkaca dertlere elini uzatan, bedenini uzatan arkadaşlarımız; 'kişisel konforundan' vazgeçip kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ise ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık