Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas çocuklara emanet edildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili makam devri töreni düzenlendi.

Milas çocuklara emanet edildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakam Mustafa Ünver Böke Sakarya İlkokulu öğrencilerine, Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik Koru Yüksel Çağlar İlkokulu öğrencilerine, Belediye Başkanı Muhammet Tokat Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Sayın Selçuk Gedik 23 Nisan İlkokulu öğrencilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın da Merkez İlkokulu öğrencilerine koltuklarını teslim ettiler.

BAŞKAN TOKAT GÖREVİNİ UYGAR KAYA’YA DEVRETTİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, temsili makam devri töreninde görevini Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Uygar Kaya’ya devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Milas Belediyesi’nde temsili makam devri töreni gerçekleştirildi.

Günün erken saatlerinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Rüzgar Karapınar, Uygar Kaya, Öykü İşleyen, Emre Çomak bayram sevincini Başkan Tokat ile paylaştı. Ziyarete Okul Müdürü Rüştü Akay ve Sınıf Öğretmeni Serap Denizli de eşlik etti.

Milas Belediyesi’nin idari yapısı ve belediyecilik faaliyetleri ile ilgili bilgi aktaran Başkan Tokat, daha sonra makamını bir günlüğüne Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Uygar Kaya’ya devrederek Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Milas Belediye Başkanı Uygar Kaya ilk talimatını, Zabıta Müdürü Salim Tanış’ı telefonla arayarak, ‘okul giriş çıkış saatlerinde okul çevresindeki yaya güvenliğinin sağlanması’ şeklinde verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve çiçek hediyesi için teşekkür eden Başkan Tokat, Cumhuriyet İlkokulu’nun adının çok kıymetli olduğunu belirterek okul çevreleri ve öğrencilerin güvenliği için her adımı atacaklarını dile getirdi. 23 Nisan’ın dünyada sadece Türk çocuklarına armağan edilmiş bir bayram olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, misafirlerine belediyenin yayını olan ‘Milas Çocuk’ dergisinin son sayısını hediye etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis