Aslıhan’a sürpriz doğum günü kutlaması

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Aslıhan’a sürpriz doğum günü kutlaması

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas M. Önol Karadeveci Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nde kalmakta olan özel bireylerden Aslıhan Özkan için sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi.

MİTSO lokalinde yapılan doğum günü kutlamasına MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen, Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ve Oda Çalışanlarıyla Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenleri ve Aslıhan’ın özel birey arkadaşları katıldılar.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Aslıhan Özkan’a doğum günü nedeniyle çeşitli armağanlar verdiler. Doğum günü pastasının mumlarını söndüren Aslıhan Özkan daha sonra öğretmenlerine ve arkadaşlarına pastasından ikram etti.

Aslıhan Özkan ve arkadaşları, kutlamayı müzik eşliğinde danslar ederek sürdürürken, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bundan sonra da Rehabilitasyon Merkezi’nde kalmakta olan özel bireyler için doğum günü kutlamalarının süreceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık