Atamızı anıyoruz!..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84’üncü yılında saygı ve minnetle anacağız.

Atamızı anıyoruz!..
  • 09 November 2022, Wednesday 14:51

10 Kasım 1938’de bedenen aramızdan ayrılan, fikirleri ve bizlere emanet bıraktığı değerlerle ebediyen var olacak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84’üncü yılında Milas’ta gerçekleştirilecek bir dizi etkinlikle anılacak.

ATA’MIZA ÇELENK SUNUMU

Milas Kaymakamlığı’nın düzenlediği ve Milas Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek çelenk sunumu, 10 Kasım Perşembe günü sabah saat 09.00’da Atapark Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek. Anma programı çerçevesinde Milas Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumu yapılacak.

SAAT DOKUZU BEŞ GEÇE SİRENLER ÇALACAK

Atatürk’ü Anma Günü programı çerçevesinde saatler 09.05’i gösterdiğinde Milas Belediyesi hoparlörlerinden siren sesleri yükselecek. Atapark Meydanı’ndaki çelenk sunumunun ardından saat 09.30’da Milas Belediyesi Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda günün anlam ve önemine vurgu yapacak anma programı gerçekleşecek.

ATAMIZIN SEVDİĞİ ŞARKILAR ÇALACAK

Milas Belediyesi Toplantı ve Evlendirme Salonu’ndaki Atatürk’ü Anma Günü programının ardından Milas Belediyesi hoparlörlerinden gün boyu Atatürk’ün sevdiği şarkılar çalacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık