Atapark Meydanı çocuk parkına dönüştü

Milas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşattı.

Atapark Meydanı çocuk parkına dönüştü

Milaslılar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kent genelinde binalar, bayraklar ve Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ile donatılırken, kent adeta kırmızı beyaza büründü. Milas Belediyesi de Atapark Meydanı’nda dopdolu bir program gerçekleştirdi. Meydana kurulan Eğlence Parkı'nda çocuklar gönüllerince eğlenirken bayramın tadını doyasıya çıkardı. Animasyon ekibinin gösterileri, Milas Belediye Bandosu’nun birbirinden güzel şarkıları, MİŞTİ ekibinin çocuk oyunu ve son olarak Pusula grubunun konseriyle birlikte Milaslılar, şölen tadında bir bayram geçirdi. 

 

“Çocuklarımız, Aydınlık Geleceğimizin Teminatı”

 

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çocukların aydınlık geleceğimizin teminatı olduğunu ifade etti. Başkan Tokat, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 102. Yılı kutlu olsun. Bu önemli günde biz de birbirinden güzel etkinliklerle bu bayramı kutlamak istedik. Atapark Meydanı’nda Belediyemizce düzenlediğimiz etkinliklerle hemşehrilerimiz şölen tadında bir bayram geçirdi. Etkinliklere katılan geleceğimizin teminatı çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık