Atletlere durmak yok

Antrenörlüğü Hava Uzuncan’ın yaptığı Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına atletizm müsabakalarına katılan Milaslı genç atletler başarılarına başarı katmaya devam ediyorlar.

Atletlere durmak yok

Geçtiğimiz ay içersinde Muğla’da yapılan Bayrak yarışlarında ilçemiz Milas’a 3 kupayla dönen Milaslı atletler Temmuz ayı içersinde Muğla’da yapılacak U16 Nail Moran Atletizm şampiyonasında ve Isparta’da yapılacak olan Türkiye U18 Atletizm şampiyonası müsabakalarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda hazırlanıyorlar.

 Atletizm’de hedefleriyle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Milaslı atletler, Milas’ta atletizm çalışmalarına yeni başladıklarını, ancak antrenörleri eşliğinde planlı ve disiplinli çalışmalarının sonucu olarak kısa zamanda katıldıkları yarışlarda Milas’ı başarıyla temsil ettiklerini belirttiler.

Atletizm’de hedefimiz öncelikle katılacağımız her yarışmada ilçemizin adını duyurmak, sonrasında atletizm milli takımın formasını giyebilmektir dediler.

Aralarına atletizme gönül veren sporcuların katılmasını beklediklerini de vurgulayan Milas’ın başarılı atletleri, aramıza yeni katılan kardeşlerimize bu sporda başarılı olabilmeleri için elimizden gelen her yardımı yapıyoruz dediler

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık