Geleceğin voleybolcularının maçı

Milas Belediyesi yaş grubu kızlar voleybol takımıyla Bodrum Doğuşspor kızlar voleybol takımları 2 Temmuz Cuma günü Milas Atatürk Spor Kompleksinde antrenman karşılaşması için sahaya çıktılar.

Geleceğin voleybolcularının maçı

Pandemi nedeniyle uzun bir süre maç oynanmayan ve antrenman yapılamayan Milas Atatürk Spor Kompleksi yeniden yaş grubu voleybol kız sporcularının mücadelesine sahne oldu.

 2021-2022 Spor sezonunda alt yapı liglerinde Milas’ı temsil edecek olan antrenörlüklerini Eşref Mete ile Ünsal Çelik’in yaptığı Milas Belediyesi Voleybol takımı ile antrenörlüğünü Refik İpçi’nin üstlendiği Bodrum Doğuşspor voleybol takımının antrenman maçı oldukça keyifli ve mücadeleli geçti.

Saha içinde rakip saha dışında arkadaşız

2021-2022 sezonunda Muğla’yı Genç Kızlar voleybol takımıyla İkinci ligde temsil edecek olan Bodrum’un başarılı voleybol antrenörü Refik İpçi gazetemize yaptığı açıklamada Türk sporuna voleybolda yeni yüzler, yeni isimler, başarılı sporcular yetiştirmek için yıllardır çalışıyoruz. Kulübümüzün yetiştirdiği sporcuların gelecekte voleybolda iyi bir yere gelmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Bu anlamda kardeş ve dost şehrimiz Milas’ın Belediyespor Kulübü ile liglerde mücadelemiz sürse de saha dışında her zaman arkadaşlığımızı sürdüreceğiz dedi.

Antrenör Refik İpçi; Yeni sezon öncesi liglere hazırladığımız takımlarımızın genel durumunu görmek, sporcularımızın maç heyecanlarını yenebilmeleri adına hazırlık maçları yapmaktayız. Bu maçlar aynı zamanda saha içersinde rekabet içinde olan sporcularımızın birbirleriyle kaynaşması ve arkadaş olmaları için de önem taşımaktadır” diyerek, yeni sezonda Milas Belediyespor Voleybol takımına liglerde başarılar dilediğini söyledi.

Bodrum Doğuşspor’a başarılar diliyorum

Milas Belediyespor Voleybol takımı antrenörü Ünsal Çelik de gazetemize yaptığı açıklamada, ”her zaman dost olduğumuz Bodrum Doğuşspor Voleybol Takımı ile ligler öncesinde hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Bu maçlarla sporcularımızın liglere hazır hale gelmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bodrum Doğuşspor Genç Kızlar da yeni sezonda ikinci ligde yer alma hakkını kazandı; bu nedenle hem Refik İpçi hocamızı hem de sporcularını kutluyoruz” diyerek, yeni sezonda Bodrum Doğuşspor’a başarı dileklerini iletti.

Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde antrenman amaçlı yapılan hazırlık maçı sonrası her iki takımın sporcuları birlikte günün anısına bir fotoğraf karesinde bir araya geldiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık