Milas Gençlikspor Olağan Genel Kurulu

2002 yılında ilçemiz Milas’ta spora ve sporcuya hizmet etmek amacıyla kurulan ve kulüp başkanlığını Ersin Köksal’ın yaptığı Milas Gençlikspor Kulübü 5 Temmuz Pazartesi günü Olağan Genel Kurul Toplantısıyla 3 yıllığına yeni yönetimini belirliyor.

Milas Gençlikspor Olağan Genel Kurulu

Kurulduğu yıldan beri bünyesinde futbol, Kickboks, Taekwando, Muay Thai, Badminton, Judo ve izcilik ve voleybol gibi spor branşlarında yüzlerce sporcuya kapılarını açan Milas Gençlikspor Kulübünün her spor branşında, ilçemizi ve ülkemizi katıldıkları spor branşlarında başarıyla temsil eden sporcular yetişti.

Son olarak 2019-2020 futbol sezonunda futbolda Muğla Birinci Amatör Küme Liginde şampiyon olan ve ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil etme hakkını kazanan Milas Gençlikspor Kulübü ayrıca ilçemizde her yıl geleneksel olarak yaptığı Halı Saha Futbol Turnuvalarıyla dikkatleri çekti.

Tek Aday Tek Liste Başkan Ersin Köksal

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreteri olarak Muğla sporuna hizmet eden Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal gazetemize yaptığı açıklamada 5 Temmuz Pazartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurula tek liste ve tek aday olarak gireceğini belirtti. Yeni sezonda Milas Gençlikspor Kulübü olarak kulüp bünyelerinde Atletizm ve Görme Engelliler Futbol branşlarının da olacağını vurgulayan başkan Ersin Köksal, geçmiş dönemlerde Milas Gençlikspor Kulübü’nde yönetimde görev alan herkese teşekkür etiğini söyledi.

Yeni yönetim listesiyle yeni sezonda Milas Gençlikspor Kulübü olarak Milas’ın sporda isminin duyurulması için gereken çalışmaların yapılacağını söyleyen Başkan Ersin Köksal, 2021-2022 sezonunda Milas’taki tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık