Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Avrupa Kupası’nda dereceye giren kickboksçılardan, İlman’a ziyaret

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Turkish Open European Cup müsabakası sona erdi. 26 ülkeden 250 kulübün katıldığı müsabakalarda toplam 2000 sporcu mücadele etti.  Muğla ilini temsilen yarışmaya katılan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün tüm imkânlarıyla destek olduğu sporcular Yasenem Nur Boğa, Diar Zhamalbekov ve İsmet Enes Yetim ile Antrenör Can Yaşar, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti.

Avrupa Kupası’nda dereceye giren kickboksçılardan, İlman’a ziyaret
  • 15 April 2021, Thursday 9:37

Hem Büyük Bayan 65 kilogramda  KL Avrupa Kupası 2’incisi hem de Büyük Bayan 65 kg LC Avrupa Kupası 3’üncüsü olan Yasenem Nur Boğa, Büyük Erkek 79 kilogramda Avrupa Kupası 3’üncüsü olan Diar Zhamalbekov ve Genç Erkek 54 kilogramda Avrupa Kupası 3’üncüsü olan İsmet Enes Yetim ile Antrenör Can Yaşar İlman’a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade ettiler.

Sporcuların başarılarının devamını dileyerek kendilerini tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Antalya’da yapılan Turkish Open European Cup Müsabakalarına ilimizden katılan sporcularımızdan üçü dört madalya alarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bu başarıları bizleri çok mutlu etti. Kendilerine çok güzel bir çalışma ortamı sağladığımıza inanıyorum. Atatürk Stadı altında bulunan antrenman salonlarımızın, tribün üstünden akan su ve nem sorunları giderilerek bakım ve onarımları yapıldı ve hemen akabinde hizmete sunuldu. Kick Boks sporcularımız için de burada çalışma imkânları sağladık. Gençlerimize ve sporcularımıza imkânlar verilince güzel sonuçları ortaya çıkıyor. Bu vesile ile dereceye giren Sporcularımızı ve Antrenörlerini bugün İl Müdürlüğü’müzde misafir ettik. Sporcularımız için devletimizin destekleri artarak devam edecektir.”

Ziyarette, İl Müdürü İlman sporculara 48 numaralı milli forma ve çeşitli hediyeler takdim ederek tebrik etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis