Ay sonuna dek açık kalacak ...

​Gülçin ERŞEN -

Ay sonuna dek açık kalacak ...

Ressam Onur Atakara ve öğrencilerinin, Haziran ayından bu yana yaptıkları birbirinden güzel yağlıboya tablolar, Güllük Kültür Merkezi’nde sergileniyor. Bu ayın sonuna dek açık kalacak sergide yaklaşık 40 resim bulunuyor.

8 Eylül Perşembe günü akşamüzeri saatlerinde, henüz sergi açılışı yapılmadan açılışı duyanlar, sergi salonunu doldurmaya başladı. Yaklaşık 6 yıldır Güllük’te atölye çalışmalarıyla ve sergileriyle sanatseverleri sanatla buluşturmaktan mutlu olduğunu belirten Ressam Onur Atakara, Milas Belediyesi’ne de katkılarından ötürü teşekkür etti.

Sergi açılışını Onur Atakara ile birlikte yapan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat da, “Milas’ın mahalleleri arasında Güllük en fazla kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapıldığı yer. Bu bizleri hem mutlu ediyor, hem de gururlandırıyor. Bu tür etkinliklere desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Serginin açılış gününde ziyaretçilere kuru pasta ve meşrubat ikramı yapıldı. Müziysen Suat Devrim de ney ile müzik ziyafeti sundu.

Sergide Ressam Onur Atakara başta olmak üzere, Neşe Demirel, Tülin Kayabaş, Sevan Başlı, Canan Hatipoğlu, Berdan Dural, Gülden Tümer, Gülçin Erşen, Serpil Ünal, Gamze Yıldırım, Necmiye Gün ve Saime Türkmen’in çalışmaları yeraldı. Ayrıca, akrilik çalışmaları bulunan Ressam Servet Bozkurt da bu yılın konuk sanatçısı oldu.

Sergilenen bazı resimler de satışa sunuluyor.

(9 Eylül 2016 / Güllük)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık