Bafa Çay Bahçesi açıldı

Geçici bir süreliğine Milas Belediyesi’nin iktisadi şirketi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilecek olan Bafa Çay Bahçesi’nin açılışı gerçekleşti. Bafa’da açılışı gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte 1100 m2 parke kaplama ve mesire alanının yapımı tamamlanan  Kayabükü’ne ziyaret gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Bafa Çay Bahçesi açıldı

Belediye Binası’nda tadilat çalışmaları gerçekleştiriliyor...

Açılışta konuşan Milas Belediye Başkanı Muhmamet Tokat; “Bir dizi inceleme ve çalışma için Bafa’ya geldik. Belediye binamızın komple tadilatı ekiplerimiz tarafından yürütülüyor. Binamızın tadilatından sonra pazar yerindeki sanayi dükkanlarının da tadilat işlemlerini tamamlayacağız. Parkımızda da uzun zaman önce bir düzenleme çalışması yapmıştık.  Labranda işletmemize devrettik; geçici süre labranda işletmesi çalıştıracak. Bugün oranın açılışını gerçekleştireceğiz. Bafa halkına hizmet adına önümüzdeki bir kaç ay çay bahçesi ve parkımızı  labranda işletmemiz çalıştıracak” dedi.

Kayabükü Mahallesi’ne ziyaret...

Bafa’da Çay Bahçesi açılışının gerçekleşmesinin ardından Başkan Tokat beraberindeki heyet  ile birlikte parke kaplama ve mesire alanı çalışmalarının tamamlandığı Kayabükü Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Tokat, mahalle meydanında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kayabükülü vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tokat daha sonra yapılan çalışmaları inceleyerek, yapılması planlanan çalışmalar için ön inceleme yaptı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık