Başkan Tokat Selimiye Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindeki heyetle birlikte Milas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Selimiye Çok Amaçlı Sosyal Alan ve Pazar Yeri projesini yerinde inceledi.

Başkan Tokat Selimiye Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu

Yaklaşık 400 civarında esnaf ve üreticinin satış yapabileceği bir yer olma özelliğini taşıyan proje  Selimiye açısından önemli ticari, kültürel ve sosyal alan olarak dikkat çekiyor.

İncelemeler esnasında ilk olarak Milas Belediyesi Selimiye Hizmet Binası’na geçen Başkan Tokat burada Fen İşleri Müdürü Okan Koban’dan proje hakkında bilgiler aldı. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte proje alanına geçen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tokat’a  incelemeler esnasında Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş, Halil Mutlu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar eşlik etti.

“Selimiyemize yakışır bir ticari, kültürel ve sosyal alan kazandıracağız...”

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tokat; “ 7 buçuk milyon+KDV ihale bedelli yaklaşık 400 civarında esnaf ve üreticinin satış yapabileceği bir alanı kapsıyor. Projenin 1. etabı pazar yerimizin kapalı alanının oluşturulması 2. etabı da etraftaki dükkanların sağlamlaştırılması, restarasyonu ve kasaplar için de yeni bir dükkan alanı oluşturularak, park ile pazarın birleştirilmesi. Bir yandan pazar yerini yapan firmamız işini yaparken, bir yandan da dükkanlarla ilgili ihaleye hazırlanıyoruz. Pazar yeri ile bu dükkanların tasarımı tamamlandığında Selimiyemize yakışır bir ticari, kültürel ve sosyal alan kazanacak. Şu anda işin gitme hızından çok memnunum. Zamanından önce burayı bitireceğiz. Tasarımıyla güzel bir proje. Tamamlandığında hem buranın pazar ihtiyacını hem otopark ihtiyacını hem de sosyokültürel ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak. Hepimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık