Bafa Çay Bahçesi vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak

​​​​​​​İlçemizin gözde yerleşim yerlerinden biri olan Bafa Mahallemizde bulunan Çay Bahçesi’ni Milas Belediyesi’nin iktisadi şirketi olan İşletme İştirakler Müdürlüğü işletecek.

Bafa Çay Bahçesi vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak
  • 20 July 2022, Wednesday 11:26

Milas Belediyesi Bafa Çay Bahçesi’nde vatandaşlara hizmet verecek…

Milas Şehir Parkı’nda bulunan lokanta, kafe ve aynı zamanda da Ören Köy Gazinosu’nun hizmete girmesiyle vatandaşlarımıza kaliteli, temiz ve uygun fiyatlarla hizmet sunan Milas Belediyesi, Bafa Mahallemizde bulunan Çay Bahçesi’nde de vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak.

Bafalı vatandaşlarımız tarafından akıbeti merakla beklenen Çay Bahçesi hakkında Milas Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Milas Belediyesi tarafından defalarca ihaleye çıkarılmasına rağmen, kiralama işlemi gerçekleşemediği bu nedenle de çay bahçesinin faaliyete geçemediğini belirten yetkililer, Temmuz Ayı Belediye Meclisi’nde Çay Bahçesi’nin işletme haklarının Milas Belediyesi İktisadi işletmesi olan İşletme ve iştirakler Müdürlüğü’ne devredilmiş olduğunu ifade ederek, Çay Bahçesi’nin önümüzdeki günlerde İşletme ve iştirakler Müdürlüğü tarafından hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık