Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bağış ve yardımlar kalpleri ısıttı

Merkezi İzmir’de bulunan Kanserli ve Engellilere Umut Derneği Muğla Temsilciliği Milas’ta ihtiyaç sahibi engellilere yardım etmeye devam ediyor.

Bağış ve yardımlar kalpleri ısıttı

Kanserli ve Engellilere Umut Derneği Muğla Temsilciliği, ilçemizde yardıma muhtaç engelli bireylere yönelik çalışmalarına, yardımseverlerin desteği ile devam ediyor.
Kanserli ve Engellilere Umut Derneği Muğla Temsilciliği son olarak; Beçin Mahallesi’nde ikamet eden hemafizi hastası olan Irmak Karakaya ve ailesine düzenli erzak yardımı, Kızılcayıkık Mahallesi’nde ikamet eden Alzheimer hastası Tayyar Uluengin’e hasta yatağı, TOKİ konutlarında ikamet eden miyotonik distrofi hastası Ecrin Şahin’e bez ve giyim yardımı, Burgaz Mahallesi’nde ikamet eden trafik kazası sonucu omurilik felci geçiren Birol Budak’a akülü tekerlek, Epçe Mahallesi’nde ikamet eden serabral palsi hastası İlimdar Çetin’e akülü sandalye ve Hacıapdi Mahallesi’nde ikamet eden mikro sefali ve otistik olan Asiye Nilay Selçuk’a düzenli olarak bez ve erzak yardımı yaptı.
Derneğin Muğla Temsilcisi Ayça Seren Ural; “Umut Derneği olarak, maddi durumu elverişli olmayan hasta ve engellilerin yaşamlarını kolaylaştırma adına üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Derneğimiz gönüllük esasıyla çalışıyor.  Engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ile yardımsever vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görüyoruz. Milaslı yardımseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Son zamanlarda derneklere güvenin kalmadığının farkındayız. Ancak biz gerçekten yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit ediyor ve ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız yaptıkları hayrın teslim ziyaretlerine katılarak görebilirler.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis