Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bakan Kasapoğlu'ndan Denizli'ye Tam Not

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı spor yatırımlarından övgüyle bahseden Bakan Kasapoğlu, Başkan Zolan'a başarılar diledi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Denizli'ye Tam Not
  • 16 February 2021, Tuesday 9:54

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Kasapoğlu'na Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan Palası, Denizli Sancağı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserler ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda üretilen el emeği göz nuru eserleri tanıttı. Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler Denizli Sancağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bakan Kasapoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Denizlimiz için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz" diyen Başkan Zolan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, sizlerinde desteği ve katkısıyla şehrimizin bir spor şehri olması adına gayret ediyoruz" diyerek, Büyükşehir'in sürdürdüğü gençlik ve spor yatırımlarını da anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin spor yatırımlarından övgüyle bahseden Bakan Kasapoğlu, özellikle yüzme sporuna yapılan yatırımları takdirle karşılayarak, Başkan Zolan'a teşekkür etti. Ziyarette Bakan Kasapoğlu’na günün anısına Denizli’de cam ustaları tarafından yapılan Gülçehre isimli dekoratif ibrik armağan edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis