Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bursa Nilüfer'de Neden Göz Yumuluyor! (Özel Haber)

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin eski meclis üyelerinden Cemil Aydın, Bursa’nın Nilüfer Bölgesi’ndeki tarım vasfını yitirmiş arazilerin bir an evvel disipline edilmesi gerektiğini söyledi.

Bursa Nilüfer'de Neden Göz Yumuluyor! (Özel Haber)
  • 15 February 2021, Monday 12:39

Sevinç ÇELEBİ (bshaberler.com)

Bursa Osmangazi Belediye Meclisi eski üyesi Cemil  Aydın, Nilüfer Belediyesi’nin kaçakla yapılaşma mücadelesinin güzel bir çalışma olduğunu fakat zamanında oldukça göz yumulduğunu öne sürdü. 31 Mart 20019 yerel seçimlerinden sonra herkesin gözü önünde tarla vasıflı araziye fabrika inşaa edildiğini iddia eden Aydın, kılıfı uydurularak hayvan barınaklarının fabrikaya dönüştüğünü belirtti.

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Osmangazi Belediye Meclisi eski üyesi Cemil Aydın, "Nilüfer'de bir şekilde kılıfına uydurularak hayvan barınakları fabrikaya dönüşürken, bazen de tarımsal gerekçeler ile fabrika binaları oluştu.  Ayrıca gözümüzün önünde tarla vasıflı araziye fabrika inşa edildi" dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Çalı'da, Alaattinbey'de, Yaylacık'ta, Demirci'de, Tahtalı'da bu operasyonların yapıldığını öne süren Aydın, "Göstermelik yıkımlar çözüm değil. Bunu yıllardır ifade ediyoruz. Bölgeyi tekrar ele alın! 1/1000 ve 1/5000’lik imar uygulama ve nazım planlarını güncelleyerek kamunun zarara uğramasını önleyiniz.  Vakit çok geçmeden kaçak yapılaşma yerine tarım vasfını yitirmiş arazileri disipline ediniz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık