Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bakan Yardımcısı Alpaslan, Beçin Antik Kenti’ni gezdi..

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet, Milas’ta UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan ve Menteşeoğulları Beyliği’ne başkentlik yapan Beçin Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Alpaslan, Beçin Antik Kenti’ni gezdi..
  • 30 December 2020, Wednesday 16:17

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Bodrum’da ilk etabı 250 milyon TL’ye yapılacak İçmeler, Torba, Yalı, Kızılağaç, Çiftlik Bölgesinin altyapı-kanalizasyon temeli Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımı ile atıldı.

Bodrum’daki törenin ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl ve Milas Müze Müdürü Mehmet Çelebi ile birlikte Milas’taki Beçin Antik Kenti’ni ziyaret etti.  

Beçin’deki tarihi yapıları, Beçin Kalesi’ni ve Ahmet Gazi Taş Eserler Müzesi’nde incelemelerde bulunan heyet, Beçin Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Kadir Pektaş’ın anlatımıyla yapılan kazı ve restorasyon çalışmaları hakkında detaylı şekilde bilgilendirildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis