Başkan Tokat, 10. Turhan Selçuk Karikatür Sergisi’ni ziyaret etti

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından, Milas doğumlu ünlü karikatürist Turhan Selçuk anısına bu yıl 10.su düzenlenen karikatür yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye değer görülen  eserler Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu girişinde sergileniyor.

Başkan Tokat, 10. Turhan Selçuk Karikatür Sergisi’ni ziyaret etti
  • 30 December 2020, Wednesday 16:14

29 Aralık Salı gününden itibaren  sergilenmeye başlayan karikatürler pandemi önlemleri kapsamında ziyaretçilere kapalı olacak.

Bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’na 56 farklı ülkeden 411 karikatürist, 1722 karikatür ile katıldı. Turhan Selçuk Karikatürlü Ev’de toplanması gereken, ancak dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Zoom platformu üzerinden online değerlendirmede bulunan jüri, 1722 karikatür arasından dereceye giren karikatürleri belirlemişti.

Başkan Tokat’tan Sergiye Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’ndaki sergiyi ziyaret etti. Sanatsal çalışmaların her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Tokat, ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürleri inceledi. Yarışmaya katılan tüm karikatüristlere teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Dünya çapında gerçekleşen bu önemli organizasyon Milasımızın prestiji ve gururu olmaya devam edecek” dedi.

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık