Bakım ve tamiratı yapıldı

​​​​​​​Geçtiğimiz  günler içersinde şehir magandaları tarafından saldırıya uğrayarak kırılan Milas Akkent Atatürk Parkı içerisinde yer alan spor tesisleri, soyunma odaları Milas Belediyesi tarafından yenilenerek sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Bakım ve tamiratı yapıldı
  • 25 February 2021, Thursday 15:24

Milas Belediyesi’nin spor tesislerine yapılan çirkin saldıraları kınadıklarını belirten Akkent sakinleri, Milas Belediyesine de yaptıkları tamir çalışmaları nedeniyle téşekkürler ettiler.

Aynı alan içersinde bulunan halı saha ve basketbol sahası uzun süreden beri kaderine terk edilmiş bir şekilde duruyor olması ise, bu spor tesislerinden yararlanan Akkent sakinlerini üzmeye devam ediyor.

Spor Tesislerinden yararlanmak isteyen Akkent Sakinleri "Spor yapmaya çalıştığımız, özellikle çocuklarımızın spor yaptıkları bu yerlere zarar veren, kırıp dökenleri kınıyoruz"şeklinde açıklamalar yaparak, spor tesislerine zarar verenlerin cezalandırılmasını istiyoruz dediler.

Spor alanlarımızın yeniden gözden geçirilmesini ve kırılan yerlerin tamir edilmesini de yetkili kurumdan bekliyoruz diyen Akkent Sakinleri, Spor Tesislerine zarar verenlere de seslenerek, çocuklarımızın spor yaptıkları alanlardan elinizi ayağınızı çekin diyerek tepkilerini belirttiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık