Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Chp'li Özkan: "sağlık Bakanı Kongrelere Dur Demeliydi!"

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, kongreler sonrası şehirlerdeki gözle görülür vaka artışlarıyla ilgili, “Sayın Sağlık Bakanı’nın kongrelere ‘dur’ demesini beklerdim" dedi.

Chp'li Özkan: "sağlık Bakanı Kongrelere Dur Demeliydi!"
  • 25 February 2021, Thursday 14:23

BURSA (İGFA) - CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, farklı illerde gerçekleşen kalabalık AK Parti genel kurulları sonrasında kongre yapılan şehirlerde gözle görülür vaka artışlarının yaşandığına dikkati çekerek, eleştirdi. Özellikle Karadeniz bölgesinde Ordu, Trabzon, Rize gibi şehirlerde yeni önlemler hayata geçirildiğini anımsatan Milletvekili Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sessizliğine sitem etti.
“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ EMEKLERİ İÇİN BU DURUŞUN SERGİLENMESİ GEREKİYORDU”
 Sağlık çalışanlarının aylardır ailelerinden uzak kalarak mücadele ettiğini hatırlatan Milletvekili Özkan, “Bir sağlık çalışanı olarak, meslektaşlarımızın neler yaşadığını birinci dereceden gören ve duyan birisiyim. Hepsinin ötesinde bu durumu fark etmek için sektörün içerisinde olmaya da gerek yok. Tüm bu yaşananların yanında AK Parti kendi derdinin peşine düştü ve kalabalık kongreler yaptı. Bu büyük ve kalabalık kongreler ülkemize çok pahalıya patlayacak. Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kongrelere ‘dur’ demesini beklerdim. En azından sağlık çalışanı meslektaşlarımızın emekleri için bu duruşun sergilenmesi gerekiyordu” dedi.
“GENÇLERİMİZİN VE AİLELERİNİN HAYATLARINI RİSKE ATAMAYIZ”
Ayrıca liseli öğrencilerin sınavlarının yüz yüze olmasına da karşı çıkan Özkan, sınavların yüz yüze yapılmasının büyük hata olduğunu söyledi. "Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerde vaka sayılarına büyük etkisi olacak" diyen Özkan, "Gençlerimizin ve ailelerinin hayatlarını riske atamayız. Adımlar dikkatli atılmalı" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık