Bakkalların sağlığı İZAN’a emanet

​​​​​​​BAKKALLAR ODASI İZAN’LA PROTOKOL İMZALADI

Bakkalların sağlığı İZAN’a emanet

Milas Bakkallar ve Bayiler Odası, Özel İzan Sağlık Hastanesi yönetimi ile imzaladığı protokol kapsamında üyelerine ayakta veya yatarak görecekleri tedavilerinde yüzde 10 ila yüzde 20 indirim sağlayacak…

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile Milas Özel İzan Sağlık Hastanesi arasında, oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi amacıyla indirim protokolü imzalandı.

Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde gerçekleşen protokol töreninde Milas Bakkallar Odası Başkanı Özay Sabancı ve Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman yer aldı.

Yönetim kurulu adına protokolü imzalayan Özay Sabancı, meslek odasının sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yürüttüğü projelere bir yenisini daha eklemekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, üye memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Özel İzan Sağlık Hastanesi yönetimine teşekkür eden Özay Sabancı, “esnafımız için yeni bir çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milas’ın ilk ve tek özel sağlık hastanesi olan Özel İzan Sağlık Hastanesi ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlanmış olup, üyelerimize ayakta ve yatarak görecekleri tedavilerin sonucunda belirli miktarlarda indirim yapılması çerçevesinde protokolümüzü imzaladık. Zor günlerden geçen esnafımıza yönelik katkı ve desteklerinden dolayı hastanemiz yönetimine teşekkür ediyor, imzalanan protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özel İzan Sağlık Hastanesi’nin 2007 yılından itibaren il ve ilçedeki binlerce hastaya hizmet veren tam donanımlı bir sağlık merkezi olduğunu belirten Başhekim Özman ise, “Deneyimli tüm sağlık personeli ve diğer çalışanları hastalarımızın kısa zamanda sağlığına kavuşması için hasta odaklı, sürekli gelişen kalitesi, katılımcı yönetimi ve ekip ruhu içinde çalışması ile sağlık hizmeti sunan hastanemizde, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası üyeleri ve yakınlarına sağlık hizmeti anlamında katkı sunmak bizler için gurur verici bir gelişme olmuştur” ifadelerine yer verdiği açıklamanın ardından gerçekleşen imza töreni ile bakkal esnafının indirimden faydalanmasına olanak sağlandı.

İmzalanan indirim protokolü ile sağlık güvencesi bulunan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Üyelerine ayakta ve yatarak gördükleri tedavilerden % 10, sağlık güvencesi bulunmayan üyeler ise % 20 indirimli faydalanacak. Oda üye kartları ile başvurulacak anlaşma, üyelerin eş ve çocuklarını da kapsıyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık