CHP Muğla İl Başkanlığı’ndan ortak açıklama:

​​​​​​​“MUĞLA’NIN RANTLA, UYUŞTURUCUYLA, TALAN POLİTİKALARIYLA ANILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

CHP Muğla İl Başkanlığı’ndan ortak açıklama:

CHP Muğla İl Başkanı ve 13 ilçe başkanı, ortak imzalı bir basın açıklaması yaparak, son günlerde Muğla’nın adının mafya ve uygulamalarıyla anılmasına sert tepki gösterdiler. Açıklama şöyle:

“Son zamanlarda kamuoyunu meşgul eden mafya-siyaset-ticaret ilişkisinin konularından biri Muğla’nın tarihi ve doğal zenginlikleridir. Anlaşılyor ki, bu zenginlikler sadece MUÇEV eliyle peşkeş çekilmemiş, Muğla’nın tarihi ve doğal zenginlikleri mafya için de çekim alanı oluşturmuş, siyasetçilerin yol vermesiyle buradak irant mafyanın önemli maddi kaynaklarından birine dönüşmüş.

Artık siyasi serüveninin sonuna yaklaşan, o yüzden sandıktan kaçan Tek Adam Rejimi’nin kurduğu düzen Muğla’yı bir mafya-siyaset-ticaret ağı ile sarmış. Kamu kaynaklarının yağmalanmasının önüne geçilmedikçe, Siyasi ahlak Yasası çıkarılmadıkça, hukuk devleti tam manasıyla inşa edilmedikçe mafya-siyaset-ticaret ağının halkımıza kene gibi yapışmasının önünegeçemeyiz. Partimiz, bütün bunları hayata geçirecek yegane aktördür.

Şunun çok açık biçimde bilinmesini isteriz ki, Muğla’nın rantla, uyuşturucuyla, talan politikalarıyla anılmasına izin vermeyeceğiz. Muğla’nın harcındaki Cumhuriyetçi, eşitlikçi, demokrasi yanlısı birikim üzerinden bu çıkar ağını defedeceğiz.

CHP ilk seçimlerde iktidar olacak, Tek Adam Reöimi’nin yarattığı tahribatı oradan kaldırarak, mafya-siyaset-ticaret ağının bütün beslenme damarlarını kesecektir. Bubilinçle, CHP Muğla İl Örgütü bütün hazırlıklarını sürdürmektedir. Kimsenin kuşkusu olmasın, halkımızla bu karanlığı bütün ülkeden olduğu gibi Muğla’dan da defedeceğiz!”

Adem ZEYBEKOĞLU – İl Başkanı, Halil KARAHAN – Bodrum İlçe Başkanı, Sezer DURMUŞ – Dalaman İlçe Başkanı, Aytaç KURT – Datça İlçe Başkanı, Mehmet DEMİR – Fethiye İlçe Başkanı, Mehmet GÜLHAN – Kavaklıdere İlçe Başkanı, Hüseyin EROL – Köyceğiz İlçe Başkanı, Zeki Can BALCI – Marmaris İlçe Başkanı, Mustafa Aytaç KAVAK – Menteşe İlçe Başkanı, İlgin GÖKTEPE – Milas İlçe Başkanı, Evren TEZCAN – Ortaca İlçe Başkanı, Cemil Daydır – Seydikemer İlçe Başkanı, Hüseyin ÖZCAN – Ula İlçe Başkanı, Mehmet KEMİKSİZ – Yatağan İlçe Başkanı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık