Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bakü’de, Milas’ı temsil ettiler…

18-20 Ocak 2019 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de yapılan WFK Uluslararası Karate Turnuvası’nda 4 sporcusu ile Milas adına yarışan Tavaslı Karate Spor Okulu ve bu yıl yeni kurulan İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü sporcuları, turnuvadan dereceler elde ederek Milas'ta döndüler.

Bakü’de, Milas’ı temsil ettiler…

4 sporcumuzun dereceye girdiği turnuvada sporcuların antrenörlüğünü Mehmet Tavaslı ve Halil İbrahim Tuzcu yaparken, 1000’e yakın sporcunun mücadele ettiği Karate Turnuvasında Milaslı sporcular, minderdeki başarılı performanslarıyla müsabakaları izleyenlerin alkışını aldılar.

Antrenör Mehmet Tavaslı turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “4 sporcu ile katıldığımız turnuvada 4 güzel derece elde ettik. Bu nedenle sporcularımı başarılarından dolayı kutluyor ve turnuvaya katılabilmemizde destekleri olan sporcularımızın velilerine teşekkür ediyorum” dedi. Bakü’de düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcularımız ise şunlar oldu: Bedirhan Dinç (Kata Dalı ikincisi), Ahmet Eftal Yılmaz (Kata Dalı Dördüncüsü), Aysun Süheyla Yılmaz (Kumite Dalı İkincisi) ve Ömer Mustafa Kıran (Kumite Dalı Beşincisi).

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis