Balık yemi fabrikasında yangın..

​​​​​​​İlçemiz Akyol Mahallesi'ndeki Gümüşdoğa’nın balık yemi fabrikasında, yetkililerce elektrik kontağından çıktığı belirtilen bir yangın çıktı. Dün akşam saat 21.00 sıralarında çıkan yangın, 3 saatlik yoğun uğraş sonucu kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başladı.

Balık yemi fabrikasında yangın..
  • 29 December 2022, Thursday 9:51

Yangının kısa sürede büyüyerek fabrikayı sarması üzerine bölgeye Muğla ve ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Söndürme çalışmalarına destek veren bir kişi dumandan etkilendi. Bu kişiye bölgedeki 112 Acil Sağlık ekibince müdahale edildi.

Söndürme çalışmalarına bazı işletmelere ait beton mikserleri, iş makineleri ve su tankerleri de destek verdi. Ekipler yangını yaklaşık 3 saatte kontrol altına aldı. Fabrikada soğutma çalışması ise devam ediyor.

Ekiplerin çalışmalarını takip eden İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbarın hemen ardından yangına hızlı şekilde müdahale edildiğini söyledi. Teknik ekibin yangının çıkışıyla ilgili inceleme yapacağını aktaran Saylak, işletme sahiplerinin yangının elektrik kontağından çıktığını söylediğini ancak netleşen bir tespitin olmadığını belirtti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık