Milas Spor U18 takımı kendi saha ve seyircisi önünde kaybetti

​​​​​​​Muğla Mahalli Ligi U18 takımı olan Milas Spor kendi sahasında karşı karşıya geldiği Muğla Spor U18 takımına farklı skorla kaybetti.

Milas Spor U18 takımı kendi saha ve seyircisi önünde kaybetti
  • 28 December 2022, Wednesday 12:51

Çekişmeli geçen müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Emir Can Tatlıyar, Ece Naz Ağace, Songül Arslan üçlüsü yönetti.

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla sahaya çıktılar;

Milas Spor U18; Ahmet (kaleci), Muhammet, Hakan, Ahmet Can, Atakan, Berker, Dilgeç, Devran, Bayram, Yunus Emre.

Muğla Spor U18; Akil (kaleci), Ruşen, Kadir, Süleyman, Bartu, Yiğit, Akif, Mehmet Şahin, Anıl, Oğuzhan, Ayberk.

Gurubun iki güçlü takımı Milas Spor ile Muğla Spor U18 takımları sahaya mutlak galip gelmek için çıktılar. Her iki takım baçın başlama düdüğünün ardından sahada kontrollü oynamaya başladı.

Maçın 29. dakikasına kadar pozisyona giremediler. Oyunun 22.dakikasında Milas Spor’lu Devran’ın sert şutu yandan dışarı gitti. Maçın 40. dakikasında mükemmel bir gole imza attı. Takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Dakikalar 44’ü gösterdiğinde Muğla Spor takımı hızlı geçiş oyunu sonrasında Anıl’la skoru 0-2 yapan golü kaydetti. Müsabakanın ilk yarısı Muğla Spor takımının 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım gol atmak için oyunu sete çevirdi. Milaslı taraftarlar, Milas Spor’dan gol beklerken maçın 70. dakikasında Anıl’ın uzaktan attığı sert şut ağlara gitti. Böylece Muğlaspor U18 takımı deplasmanda skoru 0-3 yaptı. Müsabakanın geri kalan dakikalarında Milas Spor U18 takımı oyunu rakip sahaya yıkmasına ve iyi de top çevirmesine rağmen bekledikleri golleri atamadı.  Müsabakanın 85. dakikasında Muğla Spor’lu Oğuzhan orta sahadan alıp taşıdığı topu ağlara göndererek skoru 0-4 yapan golü kaydetti. Müsabakada başka gol olmayınca Muğla spor deplasmanda Milas Spor U18 takımını 0-4 yenerek, Muğla’ya döndü.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık