Balıkesir’den 2 Kupa ile Döndüler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Balıkesir’den 2 Kupa ile Döndüler

Masa Tenisi Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir’de düzenlenen Küçük Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi Ege Bölgesi Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar Masa Tenisi Takımı hem şampiyon hem de ikinci oldu.

4 küçük kız takımının katıldığı şampiyonada Muğla Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar A Takımı Bölge Şampiyonu B Takımı Bölge ikinci olma başarısını göstererek Muğla’yı Nisan ayı içinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandılar.

12 Küçük Erkekler Masa Tenisi Takımının katıldığı mücadelede ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisinin 2 takımı 4. ve 5. Oldular

Küçük Kızlar Masa Tenisi Balıkesir Bölge Şampiyonu olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar A Takımı 2 sporcusu ile şampiyonada yarıştı. Selin Sarıkaya ve Hatice Söğüt ile şampiyonluğu kazanan sporcular oldular.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar Masa Tenisi B Takımında ise İlkim İnan, Ela Karaağıl ve Defnesu Öztürk yarışarak Muğla’ya ikincilik kupasını getirdiler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık