Haftanın maçı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Haftanın maçı

 

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor- Yeni Milasspor

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un ev sahibi olduğu olarak görülen Muğla Süper Amatör Küme Liginde haftanın maçı 11 Kasım Pazar günü Ören Stadyumunda Saat 14.00’te Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile Yeni Milasspor arasında oynanacak.

Ligde oynadığı ilk 2 maçı kazanan Yeni Milasspor ile, 1 galibiyeti 1 beraberliği bulunan Beçin Gençlikspor arasındaki lig maçı, haftanın en önemli futbol karşılaşması olarak futbolseverlerce de takip edilecek.

Kulüp Başkanlığını Ahmet Karabıyık’ın antrenörlüğünü Cenk Atasoy’un yaptığı Yeni Milasspor ile kulüp başkanlığını Erhan Çiftçi’nin, antrenörlüğünü Cavit Bulgulu’nun yaptığı Beçin Gençlikspor maçında her iki takımda sahaya galibiyet ve 3 puan için çıkıyorlar.

 Başkanlardan Açıklama

Pazar günü Ören Stadyumunda oynanacak olan Yeni Milasspor- Beçin Gençlikspor maçı ile ilgili olarak her iki kulübün başkanları yaptıkları açıklama ile taraftarlara seslenerek sporda dostluğun ön planda olacağı bir maç temennisinde bulundular.

Milas’ın 2 futbol takımının karşılaşmasında centilmence bir mücadele olması dileklerini yineleyen kulüp başkanları, bu maçı izlemeye gelecek olan tüm futbolseverlere Milas’ın konukseverliğini de tribünlerde gösterme şansımız olacaktır dediler.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık