BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Yüksek Öğretim Sınavı’nda ilk 10 bine giren başarılı öğrenciler, aileleri, müdür ve öğretmenleri ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etiler.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

“Göğsümüzü kabartıp hepimizi gururlandıran başarı tablosu... Bu anlamda sizleri ailelerinizi ve öğretmenlerinizi yürekten kutluyorum” diyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaptığı konuşmada;

“İlçemiz adına güzel bir başarıya imza attınız. Bizde bu başarınıza kayıtsız kalamazdık. Hem Liseye hem de Üniversiteye giriş sınavlarında gerçekten gıpta ile bakılan, bizimde hayal ettiğimiz bir tablonun ortaya çıkmasına sebep oldunuz. Bireysel olarak da önemli bir başarı elde ederek de bence birçoğunuz hayallerinize ve hedeflerinize ulaşma imkânı yakaladınız. Sizleri yürekten kutluyorum. Bu başarının önümüzdeki eğitim, öğrenim hayatınızda da devam etmesini istiyorum. Tabiki okul, hayatın çok çok önemli bir aşaması. Hangi kademede olursa olsun hepinizin hayatta başarılı birer birey olacağına inancımız tamdır. Bu anlamda sizlerin manevi olarak başarınızı, sevincinizi paylaşarak cam sakızı çoban armağanı teşvik anlamında birer hediye takdim etmek istiyorum. Hem Lise hem de Üniversite giriş sınavlarında bu başarıyı yakalamış olduğunuz için, aynı zamanda bu ilçenin bu anlamda çıtasını biraz daha yükseltmeye katkı vermiş olduğunuz için, bu ilçenin yerel yöneticisi olarak da  hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabiki bireysel olarak başarılarınız çok çok önemli. Çünkü hayatınızı bu şekilde şekillendireceksiniz. Biz bu ilçenin yöneticileri olarak ilçemiz adına sizlerin bu başarısından pay çıkartmak eğilimindeyiz. Bize bu şansı vermiş olduğunuz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç içerisinde biz Milas Belediyesi olarak sizlere hangi noktada ve ne şekilde bir katkımız, desteğimiz olabilecekse yapmaya hazırız. Burası sizin eviniz, kapınız. Bu kapı sizlere her zaman açıktır. Bizlerde elimizden geldiğince taleplerinizi yerine getirmeye çalışırız. Bu anlamda başta aileleriniz olmak üzere öğretmenlerinizi ve sizleri kutluyorum” dedi.

Ziyaret Başkan Tokat’ın öğrencilere hediye paketi takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık