BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

Lise ve Üniversite sınavlarında başarılı sonuçlar alarak Milas’ı gururlandıran öğrencilerin Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ziyaretleri sürüyor.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

Liseye geçiş (LGSY) ve Yüksek Öğretim Sınavı’nda (YKS) ilk 10 bine girenMilas’lı başarılı öğrenciler, aileleri, müdür ve öğretmenleri ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etiler.

Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Başkan Tokat ; “Elde edilen bu başarı hepimizi gururlandırdı. Eminimki tercih ettiğiniz bölümlerde de bu başarıyı devam ettireceksiniz”dedi.

Öğrencilerle tek tek tanışarak hangi bölümleri tercih ettiklerini öğrenen Başkan Tokat; “Elde ettiğiniz başarının biz yerel yöneticileri gururlandırdığını söylemem gerekiyor. Ailenizin, öğretmenlerinizin ve okullarınızın katkısı ile elde ettiğiniz bir sonuç. Sizin olduğu kadar ilçemiz açısında da önemli bir başarı.Bu sebeple hem sizleri kutlamak hem de bundan sonraki süreçte başarı dilemek için sizlerle bir araya geldik. Kolay değil çok büyük uğraşlar ve çalışmalar  neticesinde buralara geldiniz. Başarıyı ve hedefi yakalamak bir insanın hayattaki en büyük arzularından biri.Bundan sonraki süreçte aynı başarıları sizlerden bekliyoruz. Sizlerinde bildiği gibi asıl başarı, hayata atıldığınız andaki başarı.Ben bu başarınızın hayatta yakalayacağınız başarının birer basamağı olmasını temenni ediyorum. Gerçekten sizlerle aynı süreçlerden geçmiş bir büyüğünüz olarak ben de 1980’li yıllara gittim. Benimde sınavlara girdiğim dönemleri hatırladım. Kolay değil tabi ki ama sizleri yetiştiren ailelerinizi, öğretmenlerinizi kutluyorum. Umuyorum ki geldiğiniz başarı seviyesi ile  yaptığınız bölüm tercihleriniz ile gönlünüzde yatan hedeflere ulaşırsınız”dedi.

Ziyaret, Başkan Tokat’ın öğrencilere hediye takdimi sonrası, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık