Başarılı Sporcuyu Kabul Etti

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta içersinde Antalya’da düzenlenen Vücut Geliştirme Milli Takım Seçmeleri ve Avrupa Şampiyonası yarışmalarında sikletinde Türkiye Üçüncüsü olan Sercan Günay’ı makamında kabul eden Milas Kaymakamı Eren Arslan, başarılı sporcuyu kutladı.

 Başarılı Sporcuyu Kabul Etti

9 Nisan Salı günü gerçekleşen ziyarette, ilçemiz Vücut Geliştirme sporcusu Sercan Günay, Milas Kaymakamı Eren Aslan’a katıldığı Antalya şampiyonası ile ilgili bilgiler vererek,“amacımız Vücut Geliştirme sporunu Milas’ta yaygınlaştırmaktır” dedi.

Vücut geliştirme sporunun oldukça yorucu ve zahmetli olduğunu vurgulayan başarılı sporcu Sercan Günay, Milli Takıma seçilmesi ile ilgili ayrıntıları da Milas

Kaymakamı Eren Aslan ile paylaşarak, her sporcunun gönlünde Avrupa şampiyonası olduğunu vurgulayarak, hedefinin Avrupa şampiyonasında Türk Bayrağını göndere çektirmek olduğunu söyledi.

Türkiye Üçüncülüğü Önemli bir başarıdır

9 Nisan Salı günü makamında ilçemizin vücut geliştirme sporcularından biri olan Sercan Günay’ı kabul eden Milas Kaymakamı Eren Aslan, sporcumuz Sercan Günay’dan vücut geliştirme sporu ile ilgili ayrıntılı bilgileri alarak başarılı sporcuyu elde ettiği Türkiye Üçüncülüğü için kutladı.

Vücut Geliştirme sporunun Milas’ta adının bu tür başarılarla yeni yeni duyurulduğunu vurgulayan Kaymakam Arslan, mevcut imkânlar nispetinde Avrupa Şampiyonası öncesinde genç sporcuya destek vermeye çalışacaklarını belirtti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık