Başkan İnce, “Depremde belki de büyük zararı çocuklar gördü”

​​​​​​​İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, 6 Şubat’ta yaşan, 11 ilimizi etkileyen ve ülkemizi derin bir yasa boğan deprem felaketinden sonra Milas’a gelen depremzedeleri ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Başkan İnce, “Depremde belki de büyük zararı çocuklar gördü”

Milas’ta KYK Yurdu’na yerleştirilen depremzedeleri ziyaret eden İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyeleri, burada yaşayan vatandaşları ile sohbet edip, çocuklarla da yakından ilgilendiler.  

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan İnce, deprem felaketinin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, “Belki de en büyük zararı çocuklar gördü. Bu süreçte büyük bir titizlikle yaşadıkları travmanın izlerini hep beraber kapatacağız. İlk günden bu yana İYİ Parti olarak depremden zarar gören vatandaşlarımızın yanında olduk ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

KYK Yurt Müdürü Serkan Acarsoy ile bir araya gelen İYİ Parti heyeti, bahçede ve yemekhanede bulunan depremzede vatandaşlar ile bir araya gelerek, sorunları ve talepleri konusunda sohbet ettiler.

Ziyaret, depremzedelerin durumu hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından toplu fotoğraf çekimi yapılmasıyla son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık