Puan almak için mücadele edeceğiz

2022-2023 sezonu başında kurulan kısa zaman içerisinde mahalli ikinci amatör küme ve alt yapı takımlarını kurarak mahalli lige katılan Güllük Hermiyas Spor takımı Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Milas Dörtyol Spor maçı öncesinde hazırlıklarına güllük sahasında devam ediyor.

Puan almak için mücadele edeceğiz

Hafta sonu ikinci Amatör kümenin Gurup şampiyonluğuna oynayan Milas Dörtyol Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Güllük Hermiyas Spor takımının başkanı iş adamı Volkan Kurt gazetemize şu bilgileri verdi;

“Cumartesi günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gurubun güçlü takımlarından Milas Dörtyol Gençlik Spor takımıyla karşılaşacağız. Rakibimiz ikinci amatör kümede yer alan takımlarının en güçlü kadrosuna sahip takımı. Gurup şampiyonluğuna oynayan Milas Dörtyol Spor maçında sahaya puan almak için çıkacağız. Dörtyol Spor takımının gücünü biliyoruz. Çalışmalarımız disiplin içerisinde devam ediyor. Yeni kurulan takımımızda yer alan sporcularımızdan memnunuz. Hafta içerisinde kadromuza Bodrum Pedesa takımından defans oyuncusu Ertuğrul Şalsal kardeşimizi transfer ettik. Daha da güçlendik.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık