Başkan Karabıyık’tan Teşekkür

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Başkan Karabıyık’tan Teşekkür

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil eden Yeni Milasspor Futbol Takımı Başkanı Ahmet Karabıyık gazetemize yaptığı açıklamada, görev geldikleri günden buya Yeni Milasspor Kulübüne destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Karabıyık yaptığı açıklamada Yeni Milasspor Kulübü’nün mazisinin çok eski günlere dayandığını ve geçmişinde birbirinden başarılı günler olduğunu vurgulayarak, içinde bulunduğumuz yıl çok daha zor şartlar altındayız; ancak yılmadan hem şampiyonluk hem de BAL Ligi hedefimiz için mücadelemizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz dedi.

Turgutreis galibiyetini kutladı

4 Kasım Pazar günü Ören Stadyumunda oynadıkları Turgutreisspor lig maçı ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Başkan Karabıyık, “Bu maç öncesinde Ören’de kamp yapan takımımıza destek olan Haluk Motel İşletmesi sahibi Mehmet Özçelik’e, kahvaltı ve akşam yemeklerinde sponsorluğumuzu yapan CHP Milas Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Dr Mehmet Tiryaki’ye, Örenli iş adamı Mehmet Yılmaz’a ve Bircan Balıkçılık sahibi Mustafa Bircan’a hem şahsım hem de kulübüm sporcularım adına teşekkür ediyorum.

Bu destekler takımımıza moral veren desteklerdir. Bu anlamda gelecek günlerde bu tür desteklerin devam edeceği inancındayım.

Turgutreis maçına gelince alınan galibiyet ve iyi oyun hepimizi son derece mutlu etmiştir. Kurduğumuz bu takım şampiyonluk yolunda yüzümüzü güldürecek karakterde futbolculardan oluşmuştur.

Alınan galibiyet için tüm sporcuları ve teknik heyeti kutluyorum. Ayrıca doksan dakika susmadan takımımızı destekleyen Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Alınan galibiyette takımımızın taraftarlarının her zaman payı vardır.

Yaşanan olaylar üzücü

Ancak maç içersinde yaşanan sporla bağdaşmayan bazı olayların üzüntüsünü yaşadığımız da belirtmek isterim. Yeni Milasspor taraftarlarının bazılarının maçın atmosferi ve gerginliğinden kaynaklanan davranışları elbette hepimizi üzmüştür. Bu tür olayların bir daha yaşanmayacağı inancındayım, Yeni Milasspor’un ardında ki en büyük itici güç Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarlarıdır.

Maçımızı izlemeye gelen Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz’a ve Muğla ASKF Yönetim Başkanı Mehmet Top’a Futboldan Sorumlu Ali Karakaya’ya, Futbol Federasyonumuz Temsilcisi Levent Akyer’e de geldikleri için teşekkür ediyorum.

İnşallah bu sene o sene olacak diyelim ve BAL Ligine doğru hep birlikte başarıyla koşalım” açıklamasında bulundu.

Beçin Gençlikspor Maçına Davet Etti

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık 11 Kasım Pazar günü Ören Stadyumunda Saat 14.00 te oynayacakları Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor lig maçına yine tüm taraftarlarımızı bekliyoruz açıklamasında bulunarak iki takımında Milas’ın takımı olduğunu unutmadan, saha içinde ve dışında dostane ve sportmence geçecek bir maç olmasını bekliyorum dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık