Milas Belediyespor Zirve Yolunda

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Belediyespor Zirve Yolunda

Milas Belediyespor- Konya Seydişehir Belediyesi Sanayispor

2018-2019 Türkiye Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın yaptığı Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksinde lig 13. sü Konya Seydişehir Belediyesi Sanayispor ile karşılaşıyor.

14 takımlı voleybol liginde peş peşe aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, ligde 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 12 puan topladı.

Zirvede topladığı 12 puan ile lig sıralamasında 4. sırada yer alan Milas Belediyespor, Seydişehir maçında yine taraftarlarının desteğine güveniyor.

Lige Milas’ta oynadığı Bursa Tofaşspor maçı ile başlayan ve bu maçtan 3-2 mağlup ayrılan ilçemiz takımı ligin ikinci haftasında deplasmanda Bursa Tofaşspor’u 3-2 yenerek Milas’a galibiyet ve 2 puan ile döndü. Ligin üçüncü haftasında Milas’ta Düzce Belediyespor ile oynayan ve 3-1 mağlup olan ekibimiz ligin dördüncü haftasından itibaren peş peşe galibiyetler alarak zirveyi zorlamaya başladı.

Ligin dördüncü haftasında Konya’da Konya Büyükşehir Belediyespor ile oynayan takımımız deplasmandan 3-0 lık galibiyet ve 3 puan ile Milas’a döndü.

Ligin beşinci haftasında Milas’ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenen takımımız 3 puan ve galibiyetle haftayı kapattı.

Ligin altıncı haftasında İzmir’de Bornova Anadolu Lisesine konuk olan ekibimiz aldığı 3-1 lik galibiyet ve 3 puan ile Milas’a döndü.

Galibiyet için sahaya çıkıyor

Kulüp Başkanlığını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yaptığı Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, 10 Kasım Cumartesi günü Saat 14.00’te beşinci galibiyeti için Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde sahaya çıkıyor.

Konya Seydişehir Belediyesi Sanayispor ile karşılaşacak olan ilçemiz voleybol takımı Milas Belediyespor’a, bu önemli lig maçında Milaslı taraftarların tribünden destek vermesi bekleniyor.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık