Bisiklet oyuncak değildir

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

 Bisiklet oyuncak değildir

 

Milas Doğa Bisiklet Spor Kulübü MİDOBİS üyesi 3 sporcu “bisiklet oyuncak değildir” sloganı ile başlattıkları 24 saatlik ve 245 km’lik Milas-Aydın turunu başarıyla tamamlayarak Milas’a döndüler.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Aydın-Milas Bisiklet turuna katılan MİDOBİS üyeleri Serdar Murat Sarı, Cenk Sobucalı ve Hüseyin Altaş, tur sonrası yaptıkları ortak açıklama ile Milas’ta ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekmek hedefi ile Milas-Aydın Bisiklet turunu gerçekleştirdiklerini belirttiler.

MİDOBİS üyesi sporcular Milas-Aydın Bisiklet turunu sadece 7 saatlik bir dinlenmeyle tamamladıklarını söyleyerek, geçen sene yapılan bu parkurun başarıyla tamamlanmasının tesadüf olmadığını, insanların istedikleri takdirde başaramayacakları hiçbir şeyin bulunmadığını ifade ettiler.

Sağlıklı bir yaşam adına bisiklet kullanmanın önemini de vurgulayan sporcular,“gün geçtikçe araç trafiği şehirlerde içinden çıkılmaz bir hal alıyor” diyerek, bisiklet kullanımının önemini dile getirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık