Geleceğin yazarlarından İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne ziyaret

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Geleceğin yazarlarından İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne ziyaret
  • 07 November 2018, Wednesday 6:22

Atatürk İlkokulu’nun minik yazarları, Okul Müdürleri Suat Aydın, sınıf öğretmeni Duygu Emekli eşliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, yazmış oldukları hikâyelerden oluşan ‘Küçük Yazarlar’ adlı kitabı hediye ettiler.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Atatürk İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Duygu Emekli rehberliğinde yazmış oldukları hikâyelerden oluşan ‘Küçük Yazarlar’ isimli kitabı inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, hikâye yazan çocukların yazma becerileri, hayal güçleri ve öz güvenlerinin arttığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bal; “Çalışmalarınız şu an için küçük, gelecek adına büyük bir adımdır. Minik yazarlarımızın çabaları karşısında büyük hayranlık duyduğumu ifade etmek isterim. Çocuklarımızın kendi iç dünyasını yansıtması ve bu yaşta yazabiliyor olması müthiş bir şey!” diyerek geleceğin yazarlarını tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, öğretmenleri Duygu Emekli’den de çocukların üzerinde daha fazla durmasını, özellikle yazma becerilerini daha da geliştirmeleri konusunda teşvik etmelerini isterken, gerçekleşen ziyaret, minik yazarların İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık