Başkan Muhammet Tokat, Merkez Muhtarları ile buluştu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Merkez Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Pandemiden ötürü mahalle muhtarlarının hepsini ağırlayamadıklarını belirten Tokat, ileriki günlerde diğer mahalle muhtarlarıyla da toplanılarak istişarelerde bulunulacağını aktardı.

Başkan Muhammet Tokat, Merkez Muhtarları ile buluştu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas merkez bölgesinde bulunan 13 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda Milas’a yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, muhtarlardan gelen talepler dinlendi. Pandemi koşullarından ötürü kalabalık oluşturmamak adına tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya gelinemediğini vurgulayan Başkan Tokat, en kısa sürede Milas’ta bulunan diğer mahalle muhtarlarıyla da toplanılarak Milas’a yapılacaklar noktasında fikir alışverişinde bulunulacağını belirtti. Konuşmasının başında bu davete icabet eden tüm muhtarlara teşekkürlerini ileten Tokat, “Geçmiş dönemde muhtarlarımızla ortak akıl çerçevesinde güzel işler başardık. Ekonomik planlamamız doğrultusunda önümüzdeki süreçte de hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Önceki akşam Milas’ta yoğun olarak görülen sağanak yağış ile ilgili de konuşan Tokat, Belediye ekiplerinin Milas’ın tüm mahallelerinde tespitlerini gerçekleştirdiğini ve sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptığını aktardı.

“Kırsal Kalkınmayı Önemsiyor, Çiftçimizi Destekliyoruz”

Kırsal mahallere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas’ın kırsalına hakim bir insanım. 30 yıldan bu yana bana verilen görevler gereği Milas’ın kırsal bölgesini ziyaret ediyorum. Bu bölgelerde hem kırsal kalkınma adına hem de çiftçilerimizin desteklenmesi anlamında yeni projelerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Bafa, Selimiye, Ören ve Güllük bölgelerini de personel anlamında güçlendirerek çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi. Toplantı muhtarlardan gelen taleplerin dinlenmesi ve bu noktada Milas Belediyesi’nin neler yapabileceği ile ilgili yapılan görüşmeler sonrasında noktalandı.

 

 

 

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık