Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat Bafa Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdi

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat beraberindeki heyet ile birlikte Bafa Mahalle Pazarı’nı ziyaret etti.

Başkan Tokat Bafa Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdi
  • 11 December 2021, Saturday 12:39

İlk olarak Bafa Mahalle pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. İlgili birim müdürleri de gelen talepler doğrultusunda notlar aldı. Esnaf ziyaretini tamamlayan Başkan Tokat daha sonra Milas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bafa Pazar yeri ve halı saha alanlarında incelemelerde bulundu. Çalışmaların ivedilikle tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunulacağını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çalışmaların tüm Bafalı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Tokat’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş, Halil Mutlu, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri eşlik etti. Ziyaretlere Bafa Mahalle Muhtarı Kerim Tekin de katıldı.

Pazar yerimizi tamamladığımızda pazarı daha geniş saatlere yayma imkanımız olacak.

Sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Sabah erken saatlerde Bafa Pazar yerimizi ziyaret ettik. Pazarımızı dolaştık, halkımızla selamlaştık. Pazarımız çok erken kurulan ve çok erken dağılan bir pazar. Pazar yerimizi tamamladığımızda pazarı daha geniş saatlere yayma imkanımız olacak. Şu anki haliyle hem alıcılarımız hem satıcılarımızın şartları zor. Yeni pazar yerimiz tamamlandığında inşallah bu sıkıntıya son vereceğiz. Halı sahadaki çalışmalarımız tamamlandı. Pazar yerimizin de tamamlanmasıyla beraber ikisini beraber hizmete sunacağız. Havalar biraz rahatladıktan sonra bu alanda gördüğünüz artık ömrünü tamamlamış binaları da kaldırıp, esnafın daha çok işine yarayacak daha modern dükkanlar yapacağız. Buradaki görselliği düzeltmek amacındayız. Pazarımızın bereketli geçmesini diliyorum. Yapılan çalışmaların da Bafa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık