Başkan Tokat çalışmaları yerinde inceledi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat İçme, Damlıboğaz, Savran, Yaşyer ve Avşar mahallelerinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tokat’a inceleme gezisinde Meclis Üyeleri, Fen İşleri ve Zabıta Müdürleri ile Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban da eşlik etti.

Başkan Tokat çalışmaları yerinde inceledi

İçme-Damlıboğaz mahallelerini bir birine bağlayan yolda yürütülen 3 bin 600 metrelik yolda inceleme yapan Başkan Tokat; “Bu yol son zamanlarda büyük öneme sahip oldu. Çünkü Google-Navigasyon üzerinde en kısa Bodrum yolu olarak bu yolu gösteriyor. Bodrum’a gitmek isteyen tatilcilerimiz bu yolu kullanmaya başladı” dedi.

Savran, İçme, Damlıboğaz, Avşar ve Yaşyer mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat, muhtarların ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve bir süre sohbet etti. Milas genelinde yaşanan korona virüs vaka sayılarının artışına dikkat çeken Tokat, tüm vatandaşlardan alınan tedbirlere uymasını, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini istedi.

Yaşanan pandeminin belediyeleri ekonomik olarak zora soktuğunun altını çizen Tokat; “Milas Belediyesi olarak biz de bu süreçte bir çok gelirimizi kaybettik. İş yerlerimizdeki kiracılardan kira almadık ya da öteledik. Bir çok asfalt ve parke ihalemizi iptal etmek zorunda kaldık. Şimdi tüm ihalelerimizi tekrar yapıp hizmet atağına başladık. Ekiplerimiz belirlenen bir program çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bunun yanında başka acil işlere de yetişmeye çalışıyoruz. Ancak personel ve ekipman eksiğimiz var, her an her yere yetişmemiz mümkün değil. Bu gün bu mahallelerde çalışıyoruz, buradaki işler tamamlandığı zaman diğer mahallelerimize geçip oradaki eksikliklerimizi gidereceğiz. İş hiç bir zaman bitmez. Diğer mahallelerimizden biraz sabır etmelerini diliyoruz. Programlarımızı yaptık, ihalelerimizi gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimize eşit ve etkin hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık