Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat: “Cumhuriyet değerleri ile harmanlanacak bir yıl olsun”

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tokat: “Cumhuriyet değerleri ile harmanlanacak bir yıl olsun”
  • 29 December 2022, Thursday 11:35

Başkan Tokat mesajında, “2023 hepimiz için sağlığın, barışın, iyiliğin, hoşgörünün, kardeşliğin, mutluluğun, eşitliğin, özgürlüğün kazanacağı, Cumhuriyet değerleri ile harmanlanacak bir yıl olsun” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tokat’ın yeni yıl mesajında şu ifadeler yer aldı

“Değerli hemşerilerim;

Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle bir yılı daha geride bıraktık. Bir yıl içerisinde yeri geldi güzel anılar yeri geldi acı olaylar biriktirdik yüreğimizde. Yaşadıklarımızla olgunlaşıp, yaşadıklarımızla yön verdik kendimize.

Milas Belediyesi olarak tüm birimlerimizle insanımız için, Milas’ımız için emekle, ilk günkü heyecanla, aşkla çalıştık; bundan sonraki süreçte de aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Başlattığımız çalışmalarda, hazırladığımız projelerde hiçbir ayrım yapmadığımızı – yapmayacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. İmkânlarımız ve ekiplerimizin iş yoğunluğuna göre gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda her mahallemize, her vatandaşımıza ulaşmak için yoğun gayret gösteriyoruz. 132 mahallesiyle büyük bir coğrafyaya sahip olan Milas’ımızın her noktasına eşit şekilde ulaşmak adına muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizden gelen talepleri, belirlediğimiz program dahilinde yerine getirmek için büyük bir titizlikle çalışıyoruz.

Kıymetli Milaslılar;

Geçmiş yıllar bize bir kez daha gösterdi ki; empati kurmadığımız, yardımlaşmadığımız, anlamadığımız, anlamaya çalışmadığımız her bir gün bizler için bir kayıptır. Yaşamımızı sürdürürken bizleri bir adım ileri götürecek insani değerleri göz ardı etmemeli, dayanışma ve yardımlaşmanın insan ömrüne, toplumumuza kazandırdıklarını düşünerek atmalıyız adımlarımızı. Çünkü tek başımıza başaramayacağımız işleri hep birlikte, omuz omuza olduğumuz sürece yapamama gibi bir ihtimalimiz yoktur.

Bu nedenle 2023 hepimiz için sağlığın, barışın, iyiliğin, hoşgörünün, kardeşliğin, mutluluğun, eşitliğin, özgürlüğün kazanacağı, Cumhuriyet değerleri ile harmanlanacak bir yıl olsun.

Değerli hemşerilerim;

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, bereket ve en önemlisi sağlık getirmesini temenni ediyor; her şeyin çok güzel olacağı, tüm halkımızın sevdikleriyle birlikte geçireceği bir sene olmasını diliyorum.

Yeni yılınız mutlu, yeni yılınız umutlu olsun…”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis