Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat fuar açılışına katıldı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı İkinci Edisyonu’nun açılış törenine katıldı.

Başkan Tokat fuar açılışına katıldı
  • 25 August 2022, Thursday 10:18

Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış töreni prömiyer ve kokteyl ile başladı. Törende protokol tarafından gerçekleştirilen konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performansların bulunduğu fuar açılışının ardından katılımcılar sanatçıların ürettikleri eserleri inceledi.

Açılış töreninin ardından stantları gezen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sanatçıların ürettikleri eserleri tek tek inceleyerek, sanatçılardan eserler hakkında bilgiler aldı. Fuarda Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından açılan standı da ziyaret eden Başkan Tokat, burada katılımcılarla fotoğraf çektirdi.

Fuarın bölgemiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum…

Açılış töreninin ardından konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın açılış törenine katılarak, birbirinden değerli sanatçılarımızın ürettikleri eserleri beğeniyle inceledik. Ayrıca fuarda yerini alan Anatolie Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi standını ziyaret ettik. Fuarın bölgemiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis