Başkan Tokat: “Fuara destek çıkılması gerekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlediği haftalık salı toplantısında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 17-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Güney Ege 3. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti. Başkan Tokat, Milas esnafına da seslenerek “Bu fuara herkesin sahip çıkması gerekiyor” dedi.

Başkan Tokat: “Fuara destek çıkılması gerekiyor”
  • 16 February 2022, Wednesday 10:02

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, haftalık salı toplantısını gerçekleştirdi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da katıldığı toplantıda 2 yeni üyenin rozet takma töreni gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Tokat, “Önümüzde evlilik fuarımız var. Pandemi şartları ve üzülerek söylüyorum yerel esnafımızın sahip çıkmaması nedeniyle sıkıntılı geçiyor. Herkesi saygıyla karşılıyorum ama ilçemizin tanıtımı bakımından önemli olan bu tür organizasyonlara sektörün ve yerel esnafın sahip çıkmadığını üzülerek görüyoruz. Biz seçildiğimiz günden bu yana esnafımızla ilgili noktalarda hem potansiyeli hem de tanıtımı artırmak amacıyla bu tür organizasyonlara önem veriyoruz ama sektör ve yerel esnaf, yeterince sahip çıkmıyor. Yerel esnafın ve halkımızın bu fuara destek çıkması gerekiyor.” diyerek 17-20 Şubat arasında gerçekleştirilecek fuara sahip çıkmaya davet etti.

“BASKIYLA KARŞI KARŞIYA KALACAĞIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ”

2022’nin Milas Belediyesi için önemini her fırsatta vurguladıklarını söyleyen Başkan Tokat, “Bu noktada da Milas Belediyesi olarak programlarımızı net olarak belirledik. Ekonomik şartlar itibariyle, önümüzde yine olumsuz şartlara rağmen programlarımızı gerek borçlanma, gerekse diğer gelir arttırıcı yöntemlerle gerçekleştirme konusunda da kararlıyız. Merkezde, beldelerimizde ve köylerimizde 2022’yi yerel hizmetler açısından yaşayacağız. Tabi ki seçim sürecine gidilen yolda nasıl bir engelleme, baskı sistemiyle karşı karşıya kalacağımızın bilincindeyiz. Bu noktada da dikkatli olmakta yarar var.” şeklinde konuştu.

MİLAS BELEDİYESİ TARİHİNDE BİR İLK

Milas Belediyesi’ne gerçekleştirilen Sayıştay denetiminin devam ettiğini söyleyen Tokat, “Şu anda Sayıştay denetimindeyiz. Tabi ki denetimden korktuğumuzdan veya denetimden kaçtığımızdan değil ama, Milas Belediyesi’nin tarihinde 2 yıl üst üste Sayıştay denetimi ilk defa bu dönem yaşanıyor. Ama gerekli izahatları veriyoruz. Sanırım hafta sonunda bitecektir.” dedi.

“TOPLUMDA BUNALMIŞLIK VAR”

Başkan Tokat, haftasonu gerçekleştirilen deve güreşi festivali ile ilgili şu sözleri kullandı: “Toplumun pandemi süreci içerisinde yaşamış olduğu sıkıntılı günlerin haftasonu deve güreşinde yansımasını gördük. Gerçekten insanlarda müthiş bir ruh sıkıntısı vardı. Sadece pandemi değil, ekonomik şartların da getirdiği bir bunalmışlık var. O gün insanlar en azından bunları atma imkanı yakaladılar. Yapılan güreşlerin kalitesiyle son dönemde içimize en çok sinen organizasyon oldu diyebilirim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”


ÇETİNKAYA: “TOPLUMUN HER KESİMİNDE YANGIN VAR”

CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ise, “Partililer olarak iktidarımızda huzur ve refaha nasıl ereceğimizi anlatmamız gerekiyor. Kadın kollarımız, mahalle mahalle dolaşarak aile desteklerini ev ev anlatıp açıklıyorlar. Çünkü toplumun her kesiminde yangın var. Vatandaşlarımızın huzuru için erken seçim şarttır. Bunu da iktidarın görmezden gelme ve erteleme gibi lüksü yok. Artık kendi lükslerini kenara bırakıp vatandaşı rahat ettirecek düzeye getirmeleri gerekmektedir.” dedi.

Konuşmaların ardından partiye üye olan 2 kişinin rozetleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından takıldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık