Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat, İstanbul’daki Muğlalılarla buluştu…

​​​​​​​İstanbul Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği’nin 25 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleştirdiği Tarhana Yarışmalı Kış Kahvaltısı etkinliği, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Tokat, İstanbul’daki Muğlalılarla buluştu…
  • 28 December 2022, Wednesday 11:37

Anadoluhisarı’nda bulunan Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleşen "Tarhana Yarışmalı Kış Kahvaltısı" etkinliği İstanbul’da yaşayan Muğlalıları bir araya getirdi.

Kahvaltıda davetlilere Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından gönderilen ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Acıbadem Üniversitesi’nde Fizyoterapist Öğretim Görevlisi Gurme Sergen Öztürk’ün hazırladığı tarhana çorbası ikram edildi. 

Doktor Seray Sarı’nın ‘Göç’ isimli şiir kitabının tanıtımının da yapıldığı kahvaltıda Tarhana Yarışması’ düzenlendi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın başkanlık ettiği jürinin yaptığı tadım sonrasında Avukat Özgen Sevingül birinci, Fizyoterapist Öğretim Görevlisi Gurme Sergen Öztürk ikinci, Esra Özsaraç Ertürk ise üçüncü olurken yarışmaya katılan Dursel Katı ise jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Yarışmada dereceye girenlere Başkan Tokat tarafından ödülleri takdim edilirken, kahvaltıda Milas tadında hazırlanan çekişke zeytin ve Labranda Su ikramında da bulunuldu.

Halk oyunları ile renklenen ve samimi bir ortamda geçen kahvaltının ardından İstanbul’daki Muğlalılar toplu halde TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu lideri Milas Belediyespor’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı izlemeye gitti. Milas Belediyespor’un 3-1 kazandığı maçta ‘Milas Milas’ tezahüratlarıyla salonu inleten ekip, keyifli bir atmosferde geçen maça destek verdi.

Gerçekleşen etkinlik ile ilgili konuşan Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Mustafa Ertürk; “Kahvaltımızda ikram ettiğimiz tarhanayı gönderen Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e ve etkinliğimize bizzat katılarak hasretimizi dindiren, Milas tatlarıyla bizleri buluşturan Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis