Başkan Tokat koroya eşlik etti

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas Türk Musikisi Derneği tarafından bu yıl 93’üncüsü  gerçekleştirilen Kış konserine katıldı. Birbirinden güzel eserlerin icra edildiği konserin finalinde sahneye davet edilen Başkan Tokat koroya katılarak, söylenen İzmir Marşı’na eşlik etti.

Başkan Tokat koroya eşlik etti
  • 30 December 2021, Thursday 10:10

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Milas Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş, Halil Mutlu, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve Belediye Meclis Üyeleri de Başkan Tokat’a eşlik etti.

2 bölüm olarak gerçekleştirilen konserde dernek üyeleri ve misafir sanatçılar birbirinden güzel eserleri başarıyla seslendirerek, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

‘Çok başarılı bir konser oldu’

Gecenin finalinde konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Musiki Derneğimiz bölgemizin en köklü kurumlarından bir tanesidir. Bu noktada bu akşam bize muazzam bir seçki sundular. Yönetim ve sunum mükemmeldi. Çok başarılı bir konser oldu. Katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün dernek yöneticilerimize, saz sanatçılarımıza ve ses sanatçılarımıza yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin kültür hayatına kattığınız renk için ve rengi katmak için gösterdiğiniz özveri için sizlere minnettarım” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık