Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın yeni yıl mesajı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yeni yılı karşılamaya birkaç gün kala, bir yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Tokat’ın yeni yıl mesajı şöyle:

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın yeni yıl mesajı
  • 30 December 2021, Thursday 10:13

“Tarihin en zorlu zamanlarında bu ülkeyi kurmuş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Milas için, halkımız için çalışarak bir yılımızı daha geride bıraktık. 2021, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak, maalesef olumsuzluklarıyla hatırlanacak bir yıl oldu. Arka arkaya yaşadığımız felaketlerle sarsıldık. Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketlerinden bir tanesi olan orman yangınlarıyla sarsıldık. Ardından fırtına ve hortum felaketini yaşadık. Ama hayat devam ediyor…

Bizim için, gelecek nesiller için mücadelemiz devam ediyor.  Milas Belediyesi’nin her kademesindeki arkadaşlarımla birlikte, tüm dünyayı etkisi altına almış olan koronavirüs salgını döneminde büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdürerek, hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bizler Milas Belediyesi olarak, yeni yılda da vatandaşlarımıza hizmet noktasında hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek.

2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2022 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşayarak, yeni ümitler ve beklentilerle bir yıla daha giriyoruz. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak olduğunu düşünüyor; başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek, beraber çalışmanın ve daha çok üretmenin bizi aydınlık geleceğe taşıyacağına inanıyorum. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Bir hukukçu olarak yeni yılın, üstünlerin hukukunun değil, hukukun üstünlüğünün tesis edildiği, temel hak ve özgürlüklerin tüm dünyada saygı görüp korunduğu, güvenli ve aydınlık bir geleceğin gençlerimize tahsis edildiği bir yıl olması, en büyük temennimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının, ülkemizde ve dünya genelinde savaşların, işgallerin, kan ve gözyaşının sona erdiği, adaletsizliğin, hukuksuzluğun ve yoksulluğun ortadan kalktığı, insan hak ve özgürlüklerinin sağlandığı ve bu hakların korunması için azami çabanın sarf edildiği, toplumsal barış ve huzurun tesis edildiği bir yıl olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte güzel bir yıl geçirmesini umut ediyorum. Yeni yılımız kutlu olsun.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık