Başkan Tokat koroya eşlik etti…

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas Türk Musikisi Derneği tarafından Milaslı sanatçı Cavit Eyidil anısına gerçekleştirilen Bahar konserine katıldı. Birbirinden güzel eserlerin icra edildiği konserin finalinde sahneye davet edilen Başkan Tokat koroya katılarak, söylenen İzmir Marşı’na eşlik etti.

Başkan Tokat koroya eşlik etti…
  • 31 March 2022, Thursday 13:24

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş, Halil Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2 bölüm olarak gerçekleştirilen konserde dernek üyeleri ve misafir sanatçılar birbirinden güzel eserleri başarıyla seslendirerek, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konserin sonunda Milas Türk Musikisi Derneği Başkanı Fuat Turan, Başkan Tokat’a plaket takdim etti.

‘Güzel hazırlanmış, dolu dolu bir programdı’

Gecenin finalinde konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;  Bu akşam yapabileceğimiz en güzel şey buraya gelip bu konseri dinlemekti. Buraya gelen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bölgenin en köklü musiki cemiyeti olan Milas Musiki Cemiyeti Derneğimizin güzel hazırlanmış dolu dolu bu programında çok değerli bir üstadımızı yad ettik. Kendisiyle zaman geçirme, bir şeyleri paylaşma imkanımız olmuştu. Cavid Eyidil hem yöresel hem de sanat musikisi alanında iz bırakmış çok değerli bir büyüğümüzdü. Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Anılarını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu güzel vefayı, kadirşinas tavrı gösterdiği için derneğimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık