Başkan Tokat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Tokat’a ziyaretlerinde, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve yönetimi, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, Milas Belediye CHP ve İyi Parti Meclis Üyeleri eşlik ederken, Milas Belediye Birim Müdürleri de ziyaretlerde hazır bulundu.

Başkan Tokat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Milas’ın kırsal mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine aralıksız şekilde devam eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, bölgedeki vatandaşlarla buluştu. Sırasıyla Pınarcık, Gölyaka, Karahayıt ve Akçalı köylerini ziyaret eden Başkan Tokat, yapılan çalışmaları yerinde incelerken, yapılacak çalışmalarla ilgili yurttaşlara bilgi aktardı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde çocuklara Milas Belediyesi’nin bastığı Çocuklar İçin Nutuk kitabını dağıtan Başkan Tokat, “Geleceğimiz, çocuklarımız. Atatürk ilkelerini ve devrimlerini gelecek nesillere aktarmak bizler için çok önemli.” dedi. Mahallelerde bulunan vatandaşların taleplerini dinleyerek, konuları doğrudan birim müdürlüklerine ileten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pandemi döneminde vatandaşların çok dikkatli olması gerektiği hususunda uyarılarda bulundu.

“Pandemi Döneminde Belediyeler Tarih Yazdı”

Mahalle buluşmaları esnasında vatandaşlarla konuşan Başkan Tokat, çok zorlu bir süreçten geçildiğini ve bu pandemi döneminde Türkiye’de yerel yönetimlerin çok başarılı bir sınav verdiğini ifade etti. Belediye kaynaklarının kısıtlı olduğunu ifade eden ve bu noktada hep birlikte çaba sarf edilmesi gerektiğine değinen Tokat, “Muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla hep birlikte Milas için çabalamalıyız. Maalesef kaynaklarımız kısıtlı. Bu kısıtlı kaynaklara rağmen bahane üretmeden güzel projelere imza attık.” dedi.

“Bugün Sadece Sizleri Dinlemeye Geldik”

Birçok kısıtlamaya rağmen pandemi döneminde belediyelerin tarih yazdığını aktaran Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. Bugün sadece sizleri dinlemeye, sohbetinize ortak olmaya geldik.” dedi. Başkan Muhammet Tokat, Milas Belediyesi’nin, kanunun verdiği sınırlar çerçevesinde ve Belediye’nin kapsam alanında olan konularla ilgili çalışmalarını gerçekleştirebileceğini ifade etti. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Vatandaşlarımızdan bazı konularda şikayetler alıyoruz. Ancak konuyu incelediğimizde konunun bizim kapsam alanımız dışında olduğunu görüyoruz. Biz yine de hemşehrilerimize almak istedikleri hizmet konusunda yardımcı olsak da vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet bekliyoruz.” dedi. Belediyelerin vatandaşların evleri olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, “Belediyeleri sevin. Sizlerin desteği ile çok güzel hizmetler üretmeye devam edeceğiz.” dedi. Mahalle ziyaretleri, vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbetin ardından noktalandı.

 

 

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık