Başkan Tokat oda, birlik ve kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yılın sonuna yaklaşırken ilçemizde bulunan oda, birlik ve kooperatif başkanlarıyla kahvaltı toplantısında bir araya geldi.

Başkan Tokat oda, birlik ve kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi
  • 31 December 2021, Friday 10:18

Başkan Tokat, geride bıraktığımız yılda gerçekleşen çalışmalar ile 2022 yılı için planlanan hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda Milas Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş ve Halil Mutlu da hazır bulundu.

Bizler bu kentin lokomotifiyiz

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bizler sizlerle birlikte bu kentin lokomotifiyiz. Bu kentin yöneticileriyiz. Sizlerle diyaloğa ve ortak çalışmaya önem veriyoruz. Bu noktada bir konuyla ilgili konu hangi odayı ilgilendiriyorsa önce o odanın fikrini almak hatta odayla irtibatlı ve uyumlu hareket tarzı içinde olmak temel prensibimizdir. Şimdiye kadar Milas’taki tüm odalarla çok yapıcı ve iyi ilişkilerimiz oldu. Bu konuda sizin yapıcı ve samimi yaklaşımlarınızın da çok payı var. Onun için hepinize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde 2022’de ilçemiz ile ilgili, sizlerle ilgili yapılabilecek çalışmalar ve yeniliklerde karşılıklı istişareye ihtiyacımız var” dedi.

2022 yılı yoğun olarak çalıştığımız bir yıl olacak

2022’nin yoğun bir çalışma yılı olacağını belirten Başkan Tokat;2022 yılı bizim açımızdan, belediyelik açısından çok önemli bir yıl. Belirli bir zamandan beri gerek pandemiden gerekse diğer olağanüstü şartlardan dolayı önceden planladığımız şekilde götüremediğimiz belediyecilik hizmetlerini de iyi bir sisteme oturtmak ve yatırımların önemli bir kısmını da 2022 de hayata geçirme hedefini koyduk. Belki de Belediyemizin tarihinde en yüksek yatırım bütçesinin olduğu yıl 2022. Belediye bütçemizin çok önemli bir kısmını yatırım bütçesine koyduk.  2022 yılı yoğun olarak çalıştığımız bir yıl olacak” dedi.

Davete katılan tüm başkanlara teşekkür eden Başkan Tokat, herkesin yeni yılını kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık